keskiviikkona, tammikuuta 20

Herkutellaan Runebergintortuilla


Runebergin päivä on 5. 2, joten nyt on leipomukset hyvissä ajoin.
Eilen lastenherkut saivat muutaman maun lisää. Virkkasin Runebergin torttuja ja kaikista tuli hieman erinäköisiä, ihan on kotileipurin oloisia.
Villalankasta virkkailin ja sisälle laitoin huovutusvillaa, joten torttu mukautuu mukavasti käteen.

Joissakin virkkausohjeissa olen nähnyt, että käyttävät wc/talouspaperirullia tukena, nämä nyt on sellaisia, lomo siellä kuhmu täällä, mutta ovat kivan tuntuisia käsitellä.Hillotkin on miten sattuu, enemmän ois vain saanut olla, mutta onneksi on vielä iltoja aikaa tehdä oikein edustus tortut.


Lasten leikit saattavat saada aika villejäkin muotoja, niinpä nämä pehmeät Runebergit ei satu eivätkä mene rikki. Paperihylsy voi ruttaantua ja torttu menettää muotonsa, mutta villaisen sisuksen voi aina muotoilla uudelleen.

Nyt kyllä alkoi tehdä mieli oikeaa Runebergintorttua!
 8 kommenttia:

  1. Heh,onpas hauskoja torttuja:) noita vois laittaa tarjolle niille, jotka aina laihduttaa :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Näitä oli mukava ja joutuisa virkata ja lämmittivät kovin tekijäänsä :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Illalla tv.n ääressä virkkailin ja tulla tupsahti nopsaan. Jospa ne mummon mussukat ilahtuvat, kun saavat leikkeihinsä erilaisia herkkuja.

      Poista
  4. Voi miten kiva idea. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada uusia lukijoita. Kävin Aurinkokujalla ja liityin myös lukijaksi. Minulla ollut täällä hiljaista, mutta jospa se blogimaailma koukuttaa uudemman kerran :)

      Poista