keskiviikkona, maaliskuuta 30

Ehkä, jonakin päivänä.Niin, ehkäpä jonakin päivänä näistäkin tulee valmista.
Tuo teemyssy olisi kutakuinkin valmis, vain "koristeet" puuttu, mutta minkälaiset. Asiaa olen pähkäillyt kun olen virkannut tuota kuvassa olevaa vihreä voittoista luomusta, siitä pitäisi tulla joskus liivi. Iltakaudet veivaan uusia kieroksia, kasvatan ympärysmittaa, mutta ei taida koskaan yltää ympärilleni. Tiedä sitten millainen luomus tulee ja miten saan istutettua siihen hihat ja yläsosan.
Väritkin taitavat olla vääränlaiset, vaalea leventää vielä lisää, kun tuota pyöreyttä on tainnut kertyä. Jospa jättäisi tahallaan kapeammaksi, niin pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja karsia muutamat kilot (ei taida riittää muutamat).

Nyt tiedän, miksi virkkaus välillä oli unholassa. Siitä saa vielä jännetuppitulehduksen, jos ei venyttele käsiään välillä.Tämä nyt kuitenkin on valmistunut, virkkukoukuille "purkki". Tästä tuli aika tanakka, koska käsittelin pinnan kankaankovettimella, pysyy hyvin kuosissaan.


2 kommenttia:

  1. Hienot värit liiviin tulee, mitäs se haittaa jos ei ihan mallin mitoissa ole, meitä on moneen junaan!

    Hyvännäköinen koukkupurkki!

    VastaaPoista
  2. Niinhän meitä on, moneen lähtöön. Jospas tuosta tulee ihan pidettävän oloinen, mutta periksi en anna vaikka susi tulisikin. Otan oppia ja teen seuraavassa sitten asiat oikeassa järjestyksessä ja kohilleen;)

    VastaaPoista