lauantaina, maaliskuuta 12

Altered Book, vanhaa ja uutta


Tästä pitäisi tulla 50-luvun kirja tai ainakin hiukka sen ajan vaikutteita pyrin tähän luomaan. Tekijällä saa olla toteuttamisen vapaus, joten tämäkin kirja on varmaankin vain ajatuksissa tuota 50-lukua.
Sivut ovat paksut ja leikellyt, neljä aukeamaa huutaa vielä kuvia.
Tämä kirja kertoo kuvin sirkuksesta ja elämästä yleensä. Sivut ovat valmiit, kannet puuttuu.
Tämä kirja kokonaisuus tuli melko pian valmiiksi, mutta sitten pysähtyi noihin kansiin, täytyy laittaa mietintään.Tämän aloitin tänään, idea on ollut jo pitkään mielensyöväreissä. Kirjakin on lojunut melkein vuoden päivät odottaen kuvia.
Kirjan sivut on maalattu ja sen jälkeen poltettu. Oli muuten nuo läpi poltetut aukot vaikea polttaa, ei tahtonut palaa useammasta sivusta liimattu sivu.
Ajatus oli alun alkaen , että tästä kirjasta tulisi kukkakirja.

Kuvia plaratessa huomasin, että kukkakuvia oli otettuna melko vähän, mutta onneksi aukeamia kirjassa ei ole paljon, joten noilla saan varmaankin kirjan tehtyä.
Kuvien  muokkaus on ongelmallista, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Täytyy vain valita yks linja ja sitä sitten viedä eteenpäin.


Huomasin, että pikkuväki pitää ainakin näiden värikkäiden kirjojen selaamisesta ja miksei vähän isommatkin, joilla on sellainen ottavainen ja avoinmieli.


1 kommentti:

  1. Mielenkiintoisen näköisiä! Vaarallista puuhaa poltto osio! Lopputulos on kyllä riskin arvoinen.

    VastaaPoista