perjantaina, lokakuuta 24

Nyt iso luuta lakaisemaan...

nimittäin tämä blogi on siivouksen tarpeessa.

Huomaan, että moni blogi on hiljentynyt tai aivan tyystin kadonnut.
Omakin on viettänyt hiljaiseloa tosi pitkään, mutta en ole halunnut laittaa vielä hanskoja naulaan. Elämässä mennään eteenpäin, asiat muuttuvat ja niiden tärkeys asettuu erilaisiin järjestyksiin.

Mistähän tämän siivouksen nyt sitten aloittaisi, ainakin ne kadonneet olisi syytä noukkia pois, laittaa sisustusblogit, käsityöblogit, ym. omiinsa, ehkä jotain uutta blogia lisäksi.

Nyt tämä mummeli tarvii piristysruiskeen ja vahvan sellaisen.

6 kommenttia:

 1. Melkoisen hiljaista on blogeissa ollut kautta linjan, mutta uskoisin sen olevan jälleen ohimenevä ilmiö. Kyllä se vielä piristyy ja uusiakin blogeja syntyy kaikenaikaa. Iloista syksyn jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamakirja uutuudellaan saattaa jonkin aikaa viehättää, mutta kyllä blogi on jotain muuta, ei sellaista härdeliä laisinkaan.
   Aika ajoin täytyy jotenkin yrittää uudistua, eikä se aina niin yks´kaks käykkään, vaatii kypsyttelyä.
   Hyvää syksyä myös sinulle Tuula:)

   Poista
 2. Blogien kirjoittaminen on spesialisoitunut. Nyt ovat kaikki harrasteet omien blogien ryhmissä. Sisustusta, ruoka, käsityötä jne. Moni niin sanottu yleis bloggaus tai muuten moniaiheinen ovat hiljenneet. Syitä en osaa arvata , mutta itsekki kun bloggaan niin monissa gategorioissa on tullut väsymistä ja kirjoittelen harvakseltaan. Uskon sen olevan monen yleisbloggaajan syy. Minäkin olen miettinyt oman blogini uudustusta. Ymmärrän kun sinä olet jo pannut sen alulle ja onnea jotta saat sisällön itselle sopivaksi. kerro miten saa poistettua nuo kadonneet tai vaienneet blogit lukulistalta. ??

  VastaaPoista
 3. Siivous olisi paikallaan minunkin blogissani, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi. Nyt joulun alla tuntuu ettei ole oikein aikaa kirjoitellakaan, kun täytyy tehdä joululahjoja =) Eiköhän tämä tästä taas piristy,kunhan päästää vuodenvaihteen ohi.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on blogi jäänyt uinumaan. Perustin fb:iin runosivun itselleni ja se onkin aika työläs ylläpidettävä, olen huomannut. Eipä sitten ole jäänyt aikaa bloggailuun...

  VastaaPoista
 5. Juu pitäisi tehdä syyssiivous, mutta kun ei ole mikään haka käyttämään näitä värkkejä, kynnys on korkea. Mutta ehkäpä...

  VastaaPoista