lauantaina, tammikuuta 26

Tässähän vallan innostuu

Noita keräilykortin tapasia on hauska puuhastella. Nämä on siis tuon EMM-haasteen mukaisesti tehty, materiaalit kerätty roskiin menevistä lehdistä, pakkauksista ym.


 " Lupauksille kyytiä "

Tämän on tehty uuden vuoden kunniaksi. Pohjapahvi keksipaketista, lehmä leipäjuuston suojasta, kukkaset mainoksesta ja kirjoitus jostain ilmaislehdestä. " Kulttuuria kansalle "

Pohja kaakaopaketista, mutta peitetty erinäisillä lehdistä leikatuilla kuvioilla, hiukan mustaa tussia sekä metallikultaa hohtoa antamaan." Haaveita vapaudesta "

Pohja teepaketista, kana munakennon päältä, tekstiä keksipaketista ja lehdestä. Tässäkin on mustaa tussia, joka on suosikki väri, sitoo osat hyvin toisiinsa.

Innostuin ainakin näillä näkymin melkoisesti ja ajattelin tehdä joka viikolle ainakin yhden EMM-kortin. Voisin sitten laittaa vaikka vaihtoonkin joskus, jos saan ylimääräisiä tehtyä, sillä ne viikkokortit olis tarkoitus vuoden lopussa koota yhteen. 
Nuo tekstit toimivat muistiärsykkeinä ja kortit vaikkapa inspiraation lähteinä;)

9 kommenttia:

 1. Hauskoja kortteja, tuo iloinen lehmä on suosikkini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmä oli hauskan näköinen juuston kelmulla, kun sitä nyhtin pois niin repesi. Harmistuin, mutta onneksi en heittänyt pois.

   Poista
 2. Ompas hauskoja kortteja ja niin iloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kirjoitit, että iloisia ovat, niin katsoin kortit uudelleen ja huomasin, että totta tosiaan, kaikissa on iloa mukana. En ollut huomannut lainkaan, mutta kai se tuo alitajunta työskenteli ja valitsi juuri samankaltaisia kuvia. Vuosi onkin alkanut ihan hyvissä merkeissä, katsotaanpa miten mörkkejä tulee loppuvuodesta.

   Poista
 3. Hienoja kortteja olet tehnyt. Alin onkin mkiva ja rento, hi!
  Ovatko nämä niinkuin atc-kotin kokoisia?
  Niitä olenkin joskus tehnyt aika montakin ja sormet nytkin syhyää tekemään.
  Voishan sitä tehdä ihan itselleenkin vaan, niitä on kiva myöhemmin katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanamunakennon vapaa kana ottaa tosi rennosti;)
   Nämä on noita ATC-kortteja ja yllätyin miten niiden kokoon ihastui. En pahemmin kortteja ole tehnyt, mutta näissä pienissä on jotain outoa viehätystä. Nämähän on samankokoisia kuin nuo muutkin keräilykortit, viehätystä lisää sekin, että kortin taakse laitetaan ne tiedot.
   Itselle nämä lähinnä on tehty, mutta jos oikein innostuu, niin voisin sitten vaihdellakin.

   Poista
 4. Mainioita kortteja :) Tervetuloa mukaan atc-tuplavaihtoon! Laitatko minulle sähköpostia, että voin ilmoittaa sinulle osoitteeni, kiitos.

  VastaaPoista