perjantaina, elokuuta 24

Herkullista dyykaten




Taiteiden yön satoa löytyi aamusella pöydältä.
Kaunis ruusukimppu ja suuri satsi banaaneja, kaikki dyykaten. Itse en kyllä moista jaksaisi, mutta nuoret, niillä viellä jalka nousee ja psyyke kestää.




Osa banaaneista on viipaloitu kuivuriin ja ruusut sulostuttavat ruokailijan pöytää.

10 kommenttia:

  1. Hieno saalis niin massuun ja silmäniloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo vielä maistunee, banaanit ja ihan hyviltä kukkasetkin näyttää.

      Poista
  2. Miksihän ruusutkin oli heitetty pois...ja banaanit näyttävät ihan hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miksihän kauniit kukat ovat joutuneet pois heitettäväksi, ehkä olivat jo liian avonaisia myyntii, mutta kyllä ne tuossa pöydällä vielä kukkansa kannattavat. Banaanit ihan syötäviä, kyllä sitä paljon menee haaskuuseen hyvää ruokaa, mutta kun on ne säädökset.

      Poista
  3. Herkkuja suuhun ja silmille.
    Nämä sinun kuvasi on AINA niin upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli sanoistasi. En nyt niiden kuvien laadusta tiedä, mutta kuvailen mielelläni, se on yksi harrastus muiden joukossa. Nyt pitäisi myös panostaa noihin tekemisiin;)

      Poista
  4. Niinpä sanon samoin kuin Anneli:, Että ruokaa sielulle, silmille ja suuhun.
    Kauniit kuvat.
    Tuolla edellisissä postauksisakin kävin ja ihmetteln että mikis olen ne missanut, mutta kiitos postauksistasi.
    Mukavaa viikonloppua!♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika harvakseen tänne Hössöntössöön postaillut, vaikka onhan sitä kesän aikaan monenlaista tehnyt. Olen pitänyt sellaista tuumaus taukoa!
      Hyvää viikonloppua myös sinne ruotsinmaalle!

      Poista
  5. Oho, sanos tää. Noi ruusuthan on vielä ihan jees ja banskut. Miten sä noi banaanit kuivaat ja mitä sitten, miten sen jälkeen niiden kanssa toimitaan, missä muodossa syödään tms, siis tumpelo kyselee...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poika noita kuivattelee, sellaisella pöytäkuivurilla, jossa on useampi ritilä. Leikkaa Banaanit ohuiksi viipaleiksi ritilälle ja töpseli seinään.
      Eilen maisteltiin niitä sellaisena hieman pehmeinä ja aikoi jättääkin sellaisiksi, olivat tosi hyviä. Ne ovat vaan liian hyviä popsittavaksi, sillä ei niistä taida jäädä säilöön montakaan. Omenaviipaleita kuivatin kuorineen, kotimaista satoa, niitä riitti viellä keväälläkin naposteltavaksi. Isoon määrään pitäisi olla isompi kuivuri käytössä, kun on pienellä niin hidasta puuhaa;)

      Poista