torstaina, maaliskuuta 22

Pipoja, mutta kenelle

 Tai oikeammin mihin tarkoitukseen.


Suikula pipoja virkaten, nämä on villalangasta ja aika lämpöiset näin keväällä. Mutta onko tarkoitetut kenen ylle.


Täytyyhän pipoissa tupsut olla ja muoto on suunnittelun tulosta. Johdattaa jotain, mutta mitä.Lasimainen muoto ja röpelöinen reuna, tälläkin on tarkoituksensa.Kolvilla pintaan pyöreät reunat, siis kolvilla sulattaen, kysymyksessä täytyy olla muovinen kohde.

Paljastetaan


Pipojen sisällä on litran muovipullot, mutta tarkoitus, mikähän mahtanee olla.Käännetään pullot pohja ylöspäin ja vettä täyteen. Nämähän on ilmankosteuttajia, noille orkideoille, joihin olen hurahtanut.


10 kommenttia:

 1. Siis wau, ihan mahtavaa! Upea postaus, kun koko ajan mietin, mitä nuo nyt sitten ovat, kun ei kenenkään ihmisen pää ole tuollainen... Eivät olleetkaan ihmisen pipoja.:D

  VastaaPoista
 2. Olipa hauskoja pipoja,
  sinä se keksit aina kaikennäköistä , kivaa ja ovat hyödyllisiä ja kauniita.

  VastaaPoista
 3. En kyllä osannut yhtään mieltää, että ilmankostuttajista on kyse ennen kuin luin lopputekstit... Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää! ;-)

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 4. Eipä tuota tiedä miten hyvä ajatus tuollainen kostuttaja on pitemmän päälle. Kyllä se näyttää kasvien ympärillä toimivan. Täytyy vain tehdä useampi, että voi välillä pesaista nuo "pipot", etteivät ala "elämään" omaa pienois elämäänsä;)

  VastaaPoista
 5. Varsin mainio idea ja kivannäköinen toteutus!

  VastaaPoista
 6. Jännä idea, pitää muistaa, miniä just hankki orkidean ja mietti, ettei se varmaan kauaa elä. Mukavaa pyhien jatkoa! Blogissani on sulle jotain, hae pois=)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo pullo on ainakin vielä toiminut hyvin kosteuttajan, mutta pitää varmaan antaa välillä kuivahtaa tai vaikkapa pesaista. Nyt kun nuo on jo pitempään olleet kosteat, niin niistä tippuvat vesi värjäytyy hieman punertavaksi, mutta sehän antaa vielä mukavan efektin.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno idea, oot sä vaan aikamoinen keksijänero!
  Sun pitää tää laittaa Pirkkasivuille niksipirkkaan!
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 9. Aivan loistava keksintö! Eiku patenttia hakemaan!

  VastaaPoista