torstaina, tammikuuta 5

Pitsit pitkin, poikin pinoon


No niin, nyt sitten viritellään uuden vuoden puuhailuja.
Ensimmäiset ostokset tälle vuodelle ovat nämä pitsit, joita on tarkoitus käyttää erilaisiin askarteluihin. Toinen asia on sitten se, että raaskiiko käyttää, kun en osaa luopua mistään kauniista.

Jemmailen kaikenlaista, kuten esim. kiiltokuvia, niitä suorastaan rakastan.
Joskus avaan pahvirasian ja vain selailen, on kai sitä yhdenlainen hössö.Nyt on kyllä vakaa aikomus hyödyntää tämä ostos.
On muutama juttu pyörinyt mielessä ja jos niistä aloittaisin.
Voihan näitä pitsejä lisää hankkia, kun entiset loppuvat, eivät olleet kovin hintaviakaan. Eniten tietenkin harmittaa, ettei ihan samanlaisia kuitenkaan saa.

Minussa taitaa asua pieni hamsteri.
 


Kaikki harrastukset maksavat, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Eikä tämä kuitenkaan niin hintava harrastus ole moneen muuhun verrattuna.Ostin peräti 9 kolmen metrin nippua, siis 27m, olen aivan onnessani.

Huomaan, pienelläkin panoksella voi saavuttaa jonkin asteisen nirvanan.

14 kommenttia:

 1. Oi, miten paljon ihania pitsejä!
  Miunkin pitäisi ostaa, muttei tule lähdettyä pelkästään pitsiä ostamaan kaupungista. Pitäisi vaan lähteä, kun ne alkaa olla lopussa...

  VastaaPoista
 2. Huomasin joulun alla, kun kävin Eurokangaassa, että siellä oli noita nippuja myynnissä. Olin sitä ennen pähkäillyt mistä saisin hankittua.
  Enhän minäkään varta vasten näitä lähtenyt ostamaan, mutta kun oli muutakin käyntiä, niin piipahdin puodissa.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hurmaava kasa ihanuuksia. Minäkin olen aivan älytön pitsien ystävä. Pieni ero meissä, rakastan käyttaa niitä noissa minun nukenvaatteissa. Esimerkiksi nuken alusvaatteista tulee kuin leivos runsain pitsein. Odotan mielenkiinnolla mitä ihanaa noista pitseistä teet.

  VastaaPoista
 4. Sehän se on, kun on monesti pettymys se lopputulos. Mielessä pyörii ne upeat tuotokset, mutta totuus on sitten muuta, joten...

  Uskon, että nuo pitsin tekevät nuken vaatteista "leivoksia", olisi kiva osata ommella.

  VastaaPoista
 5. Paljonpa ostit kaunista pitsiä Onpa hauska seurata mitä niistä teet. Sinulla on niin paljon kaikenlaista hauskaa tehty.
  Mukavaa Loppiaista sinulle!♥

  VastaaPoista
 6. Kauniita pitsejä,mielenkiinnolla jään odottamaan mitä noista keksit vai jäävätkä säilöön=D Hamsteri asuu täälläkin,kaikenlaista on hyvä olla jemmassa;)

  VastaaPoista
 7. Hamsteri on täälläkin.Jouluisia karkkipapereitakin jemmasin;)
  Kauniita pitsejä.Niistä saa kaikkea kivaa tuunattua.

  VastaaPoista
 8. Jemmailu on hyvästäkin, sen aina välillä huomaa, kunhan vain raaskii niitä jemmoja verottaa.

  Nyt tuli paineita, osaankohan noita nyt oikein hyödyntää, vai tuleeko pelkkää silppua.

  VastaaPoista
 9. Hih...Ostit vuojen pitsit kerralla, tallouvellista :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä minusta tuntuu ettei nämä kauan vanhene, saattaa tulla silppua piankin. Pitsit on ihania ja nyt uskallan niitä ihaillakin, kun olen huomannut ettei niiden käyttäminen mummoa tee, vaikka mummo kyllä olenkin. Näkyy olevan sellainen romanttinen kausi meneillään iästä riippumatta.

  VastaaPoista
 11. Tämä blogipäivitys ei sitten tullut :( ja otsikon mukaan olet kirjoittanut tämän jo 5. päivänä. Mitä ihmettä blogger säännöstelee?! Monet päivitykset tulevat myöhässä ja saattaa tulla sitten, kun on jo uusi kirjoituskin ehtinyt perään tulla. No mutta asiaan lopultakin: ihania pitsejä! Monista kangaskaupoista tekee jänniä löytöjä. Ostin hiljattain ns. säkkitavaraa ja kotona sitten tutkin, millainen possu pussissa piileskeli. Pääasiassa ihan kivoja tilkkuja, mutta paljon ihan turhaakin silppua. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Jospa se tuo vuodenvaihde pisti bloggerin pään sekaisin, mutta kiva kun kuitenkin sait päivityksen ja pistäydyit-
  Pitsit ovat ihania. Muistan kun alle kakskymppisenä virkkailin tosi kauniitaa pitsejä, ne oli oikein intohimo. Kaikki pitsit hukku johonkin, en koskaan käyttänyt niitä mihinkään. Loppuen lopuksi, se oli kait tärkeintä vain virkata, tulos oli sitten toisarvoinen. Nyt ajattellee, että mitä tuhlaus se oli.

  VastaaPoista