perjantaina, joulukuuta 16

Joulun joutsen


Joutsen keittiön ikkunalla luo kainoja katseita alaspäin.Joskus se melkein punastuu, ehkäpä kaikesta tavara paljoudesta ja hyörinnästä.Vai olisiko syynä yläpuolella häkissään istuva pöllö.Tuskin pöllöstä vaaraa joutsenelle on.

Erilaisia asetelmia on hauska väsätä jo tuon pojan nassikan vuoksi, joka tuolla häkin takana kurkistelee.
Kuva on hieman suttuinen ja tarkoituksella.

Kuinkahan monta kertaa ehdin näitä asetelmia muutella, ennenkuin tämä kuu on lopuillaan.
Pimeä ja hämärä aika on niin tunnelmallista, se saa rönsyilevän ja melankollisen puolen esiin.


5 kommenttia:

 1. Meille jokaiselle on tärkeää omankodin tunnelmat ja niitä laitamme ja muutamme aina kun mielikin muuttuu. Oikeus muutoksiin on :)

  VastaaPoista
 2. Kun on kotona ja katselee päivän aikana samoja tiloja, niin se mieli tahtoo muuttua melkein päivittäin. Se on oikeastaan aika piristävää, ainakin tällaiselle hössöntössö luonteelle;)

  VastaaPoista
 3. Mun lempilintu, joutsen!! Kaunis joulun tuojakin!!

  VastaaPoista
 4. Minulle ei ole tullut ollenkaan tämän blogin päivityksiä, vaikka olen ne tilannut. Välillä muka näyttää, etten olisi edes lukijakaan, vaikka olen kirjautunut. Kumma kyllä, tuo joulublogisi näkyy ja päivittyy. Olikohan se eilen, kun murehdin samaa Romulyylin blogissa, etteivät kaikki blogipäivitykset tule. Joskus tämä blogger on tällainen. Marinat seis, ihana blogi tämäkin, vaikka nyt joulun aikaan on tullut seurailtua hauskaa joulukalenteriasi. Nyt jännittämään joulunodotusta. Huomenna päästään laulamaan sitä "Kolme yötä jouluun on". :)

  VastaaPoista
 5. Nyt on ollut hieman hiljaistakin tämän blogin tiimoilta. On vienyt nämä joulujutut aikaa ja erilaiset touhut.
  Jonkun verran olen taas akvitoitunut tuon puutarhablogin kanssa. Joka on siis tuo Kesän taikaa, näitä blogeja kun piisaa.

  VastaaPoista