tiistaina, marraskuuta 15

Pullon viemää


Kyllä netti on vaarallinen paikka, ainakin tälle yhdenlaiselle hössölle.
Nyt lankesin pulloihin.Tätäkin piti pyöritellä hyppysissä yö myöhään, ei malttanut nukkumaan mennä. Ennen kukonlaulua nousin ylös ja sama peli jatkui aamusta alkaen.Tämä nyt on ensimmäinen tätä lajia, mutta tuskin viimeiseksi jää.

Materiaalia ei ole tarvinnut paljon ostella, oikeastaan minimaallisesti.
En tiedä mitä näillä kaikilla väkerryksillä oikeastaan teen, mutta sen tiedän, että tämä on tosi hauskaa.Voisinhan minä kiusata lähipiiriä lahjoittelemmalla sitä sun tätä, on ainakin itsetehtyä.

Kaikkinainen pikku roina tulee käytettyä nurkista pois.
No mitäs sitten, kun alkaa tekeleitä olemaan ihan vaivaksi asti. Poika ehdotti, että kokoan niistä  sellaisen yhden ison työn, sehän olisi  jo taidetta.

Pulloja täytyy olla kyllä useampi, silloin ne jo näyttävät yhdessä joltain.
Yksi pullo ei kesää tee.

3 kommenttia:

 1. Tää on hieno. Olen joskus itsekin miettinyt pullojen ja purkkien sun muiden värkkäämistä, mutta en toistaiseksi ole saanut mitään aikaan. Ehkä joskus.

  Muutenkin siulla on täällä kaikkea hienoa. Täytyy joskus tutustua vielä tarkemmin, mutta sanottakoon nyt jo, että olen ihan rakastunut tähtipoikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Murmeli;)

  Olen hullaantunut tuohon muunteluun ja selailen paljon Altered art sivustoja. Niissä on niin mahdottoman ihania juttuja ja sen myötä olen itsekin vapautunut tekemään, sekä kokeilemaan.

  Kyllä käsillä tekeminen on IHANAA!

  VastaaPoista
 3. Sinä saat kyllä pinnan kuin pinnan näyttämään mielenkiintoiselta. Lopputuloksessa näkyy tekemisesi riemu!

  VastaaPoista