maanantaina, marraskuuta 28

Kirahvi tuli hoitoon

Juuri niin, se tuli paikattavaksi, kun oli joutunut hyökkäyksen kohteeksi.Kyljessä oli paha jälki, joka kuvassa on jo tikuteltu umpeen. Täytyy vielä villa varastot tutkia, josko löytyisi sopivaa väriä, jotta viimeistelyn voisi tehdä.
Hieman noita rimppakintujakin tikutin, kun olivat päässet lepsahtamaan.
Olen huomannut noissa neulahuovutus töissä, että ne saattavat menettää jämäkkyytensä ja siksipä olen monet vielä vesihuovuttanut.Näitä kirahveja en ole käyttänyt kylvyssä ja nuo jalat tahtovat lerputa miten sattuu. Mitään tukirakenteita ei ole, vaan ne ovat alusta loppuun villaa. Jokin keppi jaloissa voisi antaa kirahville voimia seisoa vuodesta toiseen ryhtiään menettämättä.
Tuon isomman kirahvin jalat ovat niin ohuetkin, ettei tahdo pysyä oikein pystyssä, kuin  jalan asentoja tälläten sopivaan kulmaan.

Ei nämä ihan pieniä ole, isoin on 53 cm korkea. Neulahuovutuksella tehtyjä eläimiä  ja lintujakin, tikuttelin useita, huovutuskauden ollessa kiivaimmillaan.
Nyt on  tuo huovutus hieman taakse jäänyt vaihe puuhastelussa. Paikkailen näitä entisiä, mutta kuka sen sanoo, milloin kipinä taas iskee.

tästä pääsee  Sinivuorten yö-joulublogiini

1 kommentti: