torstaina, marraskuuta 17

Hieman olis siivoamista

Nyt seuraa varoitus.
Postauksen kuvat voivat aiheuttaa joissakin  ahdistusta.

Voiko kellään muulla, kuin hössöllä olla näin lumoavan kauheaa, kaaottista työhuonetta. Onneksi tämä huone on ulkovarastossa, jota en käytä työskentelyyn tällä hetkellä, olen nykyisin siistissä sisäpuuhailussa.Jo ovella vyöryy tavara määrä vastaan.
Tuolla perimmäisessä nurkassa on posliiniuuni, on siellä kangaspuutkin, mutta ei onneksi koottuna. Maalusteline, tauluja, silkkimaalauskehikko, matonkuteita, purkkia ja purnukkaa, sekä lattiat täynnä, jos vaikka mitä.
Viimeksi tätä tilaa on käytetty puusepän verstaana. Hyllyt on ollut suojattuna muovilla, mutta kyllä se hieno hiontapöly löytää tiensä niidenkin taakse.Keväästä lähtien olen siirtänyt tilan siivoamista ja työntänyt ovesta kaikkea mahdollista rompetta. On ollut pitkä syksy käydä huoneen kimppuun tosi mielessä, mutta taidan odottaa kuitenkin uutta kevättä. Kaikki täytyy nostaa pihalle, jotta saa kunnolla paikat puhtaaksi.
Olen sulkenut tuon sotkun pois mielestäni,  suljetun oven takana se ei ole muistuttanut olemassaolostaan.
Pois silmistä, pois mielestä on ollut mottoni tuon osalta, mutta eihän se minnekkään ole kadonnut.On tuolla työhuonneella ollut joskus jonkinlainen järjestyskin, kuten tuosta  hyllyköstä näkyy. Toisessa kuvassa sitten on kuvaa siitä pölystä. Siis kevääseen, voin kyllä välillä ovelta käydä kurkkaamassa, josko ne kiltit tontut olisivat homman hoitaneet.

3 kommenttia:

 1. Voi kun on mukavan kotoista, siellä näkyy olevan monenlaista mielenkiintoista. Siivoamiseen menee kauan, kun pitää välillä jäädä tutkimaan löydäksiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miiwi;) Kuulostaa hieman siltä, että sieltäkin voisi löytyä vastaavaa.
  Olet aivan oikeassa, siivoukseen menee todella aikaa ja siksipä pitää osua pitkän poutasään aikaan, jotta tavarat eivät kastu ulkosalla.

  VastaaPoista
 3. Elä oo huolissas, kyllä se aikanaan siivoontuu, kun sille päälle osut. Keväällähän sitä usein tulee semmosia kohtauksia. Joten relaa vaan ja askartele :) Muuten aivan IHANA punanen matkalaukku. Mulla on nyt semmonen jokin matkalaukkubuumi ja kirppareita kierrelly niitä etsien...vaan mihin lie joutuneet, kun ei yhtäkään :)

  VastaaPoista