keskiviikkona, lokakuuta 5

Oma valtaistuin

Siivoukset jatkuvat ja nyt alkaa olla tuo virkkaus/neulonta nurkkaus valmiina. Illalla sitä kokeilin, kun oli käyty hankkimassa hieman lisävaloa. Valoisassa on parempi työskennellä, kuin pimeässä yrittää tihrustaa.

 

Tässä se nyt sitten, iltojeni valtakunta.
Onhan siinä  petrattavaa ja ehostamista. Nakkasin pari huopaa sinisen sohvan päälle, kun jotenkin itsestä tuntuu näin kutsuvammalta. Tahtoa olisi virkata siihen peite, kunhan tässä on "aikaa".


Piippo-nalle toimi eilen väliaikaisena niskatukena
ja korissa säilytän langat sekä keskeneräiset työt.Aloitin eilen Jerrelle villapuseron teon, mutta, mutta, kun aamu valkeni, niin sen purin. Illalla uppoudun sitten tuohon valtaistuimelleni ja aloitan alusta, on nuo taidot hieman ruosteessa;)

8 kommenttia:

 1. Voi miten siistin ja kutsuvan näköinen. Näkisitpä minun neulontanurkkaukseni, se on kuin lankojen kaatopaikka :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sude. Täytyihän sitä kuvausta varten pikkaisen siivota, tuskin pysyy tässä kunnossa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuollaisessa paikassa kelpaa virkkailla ja kudoskella ;o) Mulla on kaikki tarvikkeet levällään olohuoneen sohvalla, mutta siitä ne sitten kätsysti löytyvätkin...;o) Luovaa syksynjatkoa !

  VastaaPoista
 4. Tosi kutsuva nurkkaus.
  Tuo kaappisi on aiivan ihana!!

  VastaaPoista
 5. Lämmin kotoinen nurkkaus, huomasin että minulla on ihan samanlainen pajukori pyykkikorina, sain sen pojaltani, ja samanlainen jalkalamppukin on minulla-uskomatonta että sattuu. Kiitos kommentistasi

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hane, Sirpa, Riitta, Sinikka sekä Pepita;)

  Tuo kori oli muuten pyykkikorina, mutta nyt sitä virkaa hoitelee hieman isompi kori. Siitähän voisi päätellä, että aika kuluu muissa puuhissa paremmin ja pyykkivuori kasvaa.

  VastaaPoista
 7. Kivan nurkkauksen olet tehnyt.
  Voi kun minäkin joskus innostuisin kutomaan, niin juuri tuo nurkkaus olisi minun mieleen.

  VastaaPoista