perjantaina, lokakuuta 14

Kokeilua kerrakseen

Tuskinta toista kertaa... tai eipä mennä vannomaan, eihän sitä tiedä jos vaikka paremmalla onnella.

Siis tämä kokeilu koski lokerikon kokoamista sellaisesta pakkauslaatikosta.

Tässä se nyt sitten tulee.


Löysinpä tuollaisen laatikon, jossa oli ollut kynttelikkö, vaikutti aika tukevalta. Maalarinteipin avulla kiinnitin pahvisuikaleita ja sain tällaiset lokerot aikaiseksi. Kun pahvit oli tukevasti kiinni, niin päällystin koko komeudun sanomalehtisuikaleilla liruliimaa apuna käyttäen.
Tähän työhön tuhraantui useampi tunti.
Kuivuttuaan maalasin sisustan akryyliväreillä, ulkopuoli jäi sanomalehti pinnalle.Seuraavana aamuna jatkoin sitten lokerikon sisustus puuhilla, käytin niitä materiaaleja mitä oli siivouksen yhteydessä löytynyt.
Työnimeksi tuli "Kun tyttö maailmalle lähti".
Ei voi sanoa, että olisin kovin tyytyväinen, mutta onpahan yhdenlainen kokeilu.
Jos malttaisin hieman hellitää hössötyksestä, niin voisipa tulos olla piirun verran parempi, ainakin luulen näin.Sisustus lipesi aiheesta, kun tuo käytettävissä oleva materiaali ei vastanut aivan toiveita. Tähänkin puoleen voisi hieman panetua paremmin.
Tämän ei ollut tarkoitus  päätyä tänne, tein jo viikonloppuna.
Kameran akku on latauksessa ja en saanut varsinaista tämän päivän postausta aikaiseksi. On siis täydennys postaus, toista odotellessa.

4 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen ja persoonallinen.

    VastaaPoista
  2. Lamppu on mahtava ja värikin hieno, kävisi meillekkin! Nuo tuunausjuttusi on kyllä omaa luokkaansa. Oot keksinyt ihan oman juttusi. Hienoja ovat :)

    VastaaPoista
  3. Hieno tuo lokerikko, mahtava idea !!!!

    VastaaPoista