maanantaina, syyskuuta 19

Syksy vie linnutkin mennessäänKyllä se syksy saapui. Joutsenet kerääntyvät joukolla pelloille, syövät kupunsa täyteen, voimistuvat ja lentävät talven viettoon.
Syksy näkyy muuallakin, myös mökkeilyssä. Tossut on jo mukava vetää jalkoihin, kun sisällä häärii.


Laitan kuvat niistä Chagall'n tauluista, jotka olen aikoinaan kopioinut pikkukaapin oviin. Pidän tämän taiteilijan töistä, mutta näin ei ole aina ollut. Töiden avautumisessa auttoi suuresti, kun tutustuin hänen ajatusmaailmaansa ja hänen elämäänsä yleensä.

Kyllähän minä mökillä koukkuakin heilutin sen verran, että sain tällaisen pikkumaton aikaiseksi. Pussillinen matonkuteita täytyy nykyisin olla mukana, kun mökille menee. 
Maton seuraksi virkkasin tuoliin istuinsuojan, en kylläkään tälle tuolille, vaan pakkasin molemmat autoon ja istuinsuoja päätyi tuonne kuistille.


4 kommenttia:

 1. Lämminhenkistä ja kodikasta,juuri oikeaa tähän syyspäivään..Hyvää tätä päivää!!

  VastaaPoista
 2. Näin se syksy näkyy sinunkin kuvistasi.
  Kauniin maton olet vierkannut ja ihanat lämpimät tossut.
  Lämmintä sysksyä sinulle!♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riitta Sinikka ja Sylvi;) Kyllä se syksy tuli ja kylmetti ilmat, mutta onneksi voi aina lisätä vaatetusta.
  Tänään kuitenkin aurinko paistoi ja lämmitti, teki päivästä hyvän.

  VastaaPoista
 4. Kivoja askarteluvinkkejä, niitä olen myös hakenut metsästä, esim.naava on erik.hyvä materiaali ja paljaat mustikan varvut, myös sammale ja jäkälä, jota voi laittaa koristeeksi vaikka kynttilä lautaselle. Mutta en haluais vielä ajatella joulua, kun se tulee aina vain aikisemmin ja aikaisemmin kauppoihin, meillähän täällä on historiallinen sääpäivä eli 20+ astetta rikkoutuu tänään, eikun ulos on mentävä. Kaunista syksyä sinulle ja askareihisi.

  VastaaPoista