maanantaina, syyskuuta 12

Pieniä paloja mökiltä

Valon leikkiä mökillä erilaisilla pinnoilla. Aurinko paljastaa armottomasti kaiken, kuten tahrat lasissa.


Tämä lyijylasi/tiffany-työ on huoneen päätyikkunassa, ikkunassa, jonka pesemiseen tarvitsisi tikkaita. Lasi on täynnään kärpäsen jälkiä. Täytyypä laittaa mies ikkunan pesuun, kun itsellä on korkean paikan kammo;))Auringon paistaessa lasityön läpi, muodostuu vastapäiselle seinälle valonleikki.Eriväriset pullot ovat kauniita valossa ja lasi yleensä. Nämä nyt ei ole mitään arvokkaita esineitä, mutta voimakkaat värit kiehtovat, samoin kuin niiden heijastukset. 
Voi, voi, täytyypä nämäkin ottaa käsittelyyn. Kuten kuvista huomaa, olen aika suurpiirteinen siivouksen suhteen.Vanhat punnukset ja puntari, näissäkin kiehtoo tuo pinta.Tuikulle kyhäsin tällaisen jalustan, joitain ruostuneita koneen osia, taustalla makoilee pirta. Noita vanhoja pirtoja on muutama. Niitä on jotenkin vaikea sijoittaa sisustukseen, joten jonkin työn osana olisivat varmaankin käyttökelpoisia.


4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo lyijylasityö. Lasista tykkään itsekin
  kovasti. Nyt, kun aurinko on matalemmalla,
  näkyy pölykin niin turkasen hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo lasit kun valo loistaa niihin.
  Kaunis postaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirpa ja Sylvi;) Tosi on, matalalta paistava aurinko saa kaiken pölyn pintaan. Nautitaan kuitenkin täysin rinnoin niistä säteistä, joita aurinko meille suo;)

  VastaaPoista
 4. Moi Hössöntössö!

  Täälläpä sitä on tullut puuhailtua oikein urakalla - huomaan, että meitä ruostehulluja on näköjään joka lähtöön... Kiitti piipahduksestasi minunkin blogissani ja tulepa uudelleen!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista