maanantaina, syyskuuta 5

Karhean ruma pöytä

Olen pitkään haaveillut pihaan sellaista puuhailu pöytää, jossa voisin tehdä romu"taidetta" sekä keväällä puutarhan pikku puuhasteluja.
No nyt se on sitten tehty. 
Käytiin viikonloppuna mökillä ja siellä on kaikenlaista ylijäämä lautaa ym., päätin, että nyt on aika pöytäprojektille.Tästä se lähti, neljä jalkaa, lautaa ympärille, saha, vasara, vanhoja nauloja, mitta ja ruostunut suorakulmio.
Malli siinteli ajatuksissa, sellainen simppeli, pöytätaso, hylly alhaalle ja ehkä hyllyköt. Mies meinasin, että on aika yksinkertainen, mutta miten monimutkainen pöytä voi olla.Siinä se nyt kehikko valmiina seisoo vanhalla laiturilla. Sahasin tuosta laiturista jäkäläisiä lautoja julkisivun koristeeksi. Aika lahoja olivat laiturin kaiteet, mutta sen verran sain kovaa puuta, että riitti jäkälälauta alaosan sivuihin ja etuosaan ylös ja alas. Yläosan koristelauta on vielä tässä vaiheessa laittamatta.
Siinä se nyt omalla paikallaan seisoo. 
Peräkärryllä kuskattiin mökiltä ja mahtuihan siihen kuormaan jotain muutakin kuin yksi pöytä. Oli muuten melko painava, kun kaksissa kannettiin se sitten tuohon seinustalle. Vaikkei se mikään mestariluomus olekaan, niin olen kuitenkin tyytyväinen, että tein sen ilman apuja. Enpä malttanut kuin ruokatauon pitää ja koko lauantai päivä siinä hujahti kuin siivillä.
Tämän pöydän innoittamana muhii jo ajatuksia uusista rakennushankkeista.


Niin ja mitä sieltä mökiltä muuta tuotiin, no, tietenkin ruosteromua. Tuossa oikealla näyttäisi olevan seuraava työ jo odottamassa.Aurinkoista ja lämmintä syyskuuta;)


1 kommentti:

  1. Karhea kyllä,mutta ei tippaakaan ruma,tosi makee,tää tahtoo kans tuommosen<3

    VastaaPoista