perjantaina, syyskuuta 23

Altered , säihkettä harmauteenOlen jo pari päivää seikkaillut netissä ja katsellut erilaisia harrastus blogeja. Siellä törmäsin näihin altered töihin, niitä oli joka lähtöön. Ja kun on tuota harakan vikaa, niin hullaannuin täysin. Eilen sitten väkersin ensimmäisen tämän lajin tuotoksen, menihän siinä yli puolen yön, mutta kun ei malttanut kesken jättää.

Tästä tuli sellainen Gypsy look tyylinen ja aika hätäinen luomus. Seuraavaan aion hieman enemmän panostaa, sillä ei tämä jää viimeiseksi, sen verran mukavaa puuhailua.
Niin kiire oli työtä aloittaa, etten ehtinyt ottaa kuvaa pohjasta, mihin nämä kaikki materiaalit sitten liimasin.
Pohjana oli sellainen kirjan pakkauslaatikko, joita tulee kirjalähetysten mukana, se oli sivusta aukeava. Päällystin sen kankaalla ja tässä vaiheessa en oikein tiennyt mikä siitä voisi tulla.
Siinä kahvia nauttiessani katselin pohjaa ja odotin liimauksen kuivumista. Haalin erilaisia materiaaleja pöydälle, siitä se lähti ja vei mukanaan. Suunnitelma kypsyi sitä mukaa kun työ edistyi.
Täytyykin lähteä kirppikselle, josko sieltä löytyisi materiaali tämän tyylisiin töihin. Erilaisia pakkauslaatikoita olen jo hieman varastoinutkin, joten pohjia löytyy.
Iloista ja valoisaa syyskuuta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Ai kun kiva! Tuohonhan voisi langeta, näyttää juuri sellaiselta, että kaikki mahdollinen matsku käy mukaan. Ja laatikoita tulee aina:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mustakissa, kyllä tämä koukuttaa. Päivät hurahtaa niin, ettei muista kotitöitä tehdä ja kaikki käy;)

  VastaaPoista
 3. Täytyi käydä tutkimassa mitä tämä altered tarkoittaa ja näytti tosi mielenkiintoiselta.Täytyypä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sude vierailusta;) Tuo altered pitää sisällään niin paljon, että niihin blogeihin aivan "hukkuu". Sieltä löytää niin hulvattoman ihania töitä;)

  VastaaPoista