sunnuntaina, heinäkuuta 3

Hiukka rappioromantiikkaa


Niin, voisikohan sitä olla tässä lasimosaiikilla päällystetyssä ruukussa . Ruukku on ollut useat talvet ulkona säiden armoilla ja sen viimeistelykin jäi kesken.


 
Tällä periaatteella on ollut pitkään, pitkään mielessä päällystää kuistin pöytä. Sekin on ollut useat vuodet kuistilla, missä vesi ja lumi ovat sitä koitelleet.

Nyt sitten päätin, että on tullut aika toteuttaa aikomus. 


Pöytä oli alunperin vaalea, mutta olen sen jossain vaiheessa maalannut siniseksi, pöytälevyn olen hionut. Ihme ja kumma se oli ihan hyvässä kunnossa, tasokaan ei ollut kupruillut.


Hieman noita värejä mallaillin, pesin pinnan, annoin kuivahtaa ja sitten innolla puuhaan.


Tässä joitakin värejä mitä varastosta löytyy. Täytyy yrittää hillitä, ettei tule liian kirjava 3-4 väriä saa riittää.

Suunnitelmaa ei ole, mutta eiköhän se jonkunlainen ajatus synny tehdessä. En ole kovin tarkka työn suhteen, käden jälki saa näkyä.


Muutaman tunnin kuluttua on yksi nurkka valmiina ja toinen tulollaan. Välillä täytyy tehdä jotain muutakin, kun ei malta istua koko aikaa paikallaan. Suunnitelma on nyt sellainen, että joka nurkkaan tulee samanlainen kuvio ja keskelle sitten jotain...
Liimaan nuo palat tuolla perinteisellä liimalla, varmaan olisi jotain parempaakin kiinnitys systeemiä, mutta on pitänyt aika hyvin tuossa ruukussakin. Palojen väliin jää raot, jotka täytän saumauslaastilla ja sehän sitoo myös paloja paikoilleen.

Aika voimakashan siitä tulee, mutta pidän väreistä, vahvoista sellaisista.


2 kommenttia:

  1. Saapa nähdä minkälaiselta valmis näyttää, pistähän sitten kuvaa :)

    VastaaPoista
  2. Kuvaa laitetaan, nyt on kolme kulmaa valmista. Ensimmäinen kyllä näyttää ihan kiemuraiselta , varmaan täytyy ottaa uusiksi.

    VastaaPoista