torstaina, heinäkuuta 21

Hätäisesti, pikaisesti

Kuskailin päiväsellä roskia pihamaalla, kun tein löydön. Pensasaidan alla makasi hyljättynä yksinäinen pyöränvanne. Kottikärry sai jäädä niille sijoilleen roskineen päivineen, kun täytyi pelastaa vanne ja heti. Kovin ruostunut se ei ollut, mutta ihan käyttökelpoinen kuitenkin.

Siinä oli hieman entisiä viritelmiä, eihän sitä siinä kiireessä kaikkia viitsinyt poistaa. Tiesin jo sille paikankin, tuoli kaipaa kavereita.Sinne vaan, tontin pimeimpään nurkkaan valoa ympärilleen tuomaan. Rakentelen sellaista kesäistä lukunurkkausta, tuoli jo siinä odottaa verhoilua ja pöytäkin on tiedossa.
Nuo roikkuvat osat on laitettu väliaikaisesti (taas kerran), kunhan sopivammat löytyy. Täytyy tehdä kirppisreissu, tai olishan mulla tuolla ...
Kuinka se hohtaakaan vihreää hämyä ympärilleen. Siinä on pitkä ketju keskellä, jotta ne pienimmäisetkin voivat sammuttaa lampun, nukkumaan mennessään. 
Niinkuin kaikki muutkin viritelmät, näin kesäaikaan;) ovat hieman hätäisesti toteutettuja, mutta niissä itää ajatus tulla todeksi. Ehkä se on,  pikkuhiljaa pikaisesti, hyvä kyhätä isompi kokonaisuus. Kunhan materiaalia on tarpeeksi ympärillä, niin sitten se voi saada sen oikean muodon, näin. Näin pitää uskoa, muuten kaikki on turhaa hössötystä.
4 kommenttia:

 1. Taas on yhdellä reppanalla uusi elämä..

  VastaaPoista
 2. Niin se elämä jatkuu, se on yhtä kiertokulkua;)

  VastaaPoista
 3. Tämä on mitä parempaa kierrätystä.
  Minäpä laittaisin siihen vielä hyttysverkko ympärille niin tulisi romanttinen lukupaikka.

  VastaaPoista
 4. Olet tosi kekseliäs ihminen, viime vuonna käydessäni Venäjän puolella, niin siellä muutaman talon edustalla oli auton renkaistata tehty joutsenia, kiinnostais sun varmaan nähdä ne, otin kuvia niistä, täytyy kai laittaa blogiin joskus, ne on kuin joutsenia pihalla.t.pipsa

  VastaaPoista