keskiviikkona, toukokuuta 25

Korillinen pehmojaKorillinen pehmoleluja tai joitan riiputtimia, kun ovat pieniä. Näitä minä nyt olen kirppiksiltä ostellut, harvoin kyllä niillä tulee käytyä. Onhan sieltä muutakin mukaan lähtenyt, täytyyhän sitä materiaalia olla jos sattuu sille päälle, että jotain tekee mieli hössötellä.
Eilen viimeksi ostin noita härvelöitä, tuon yhden tarkoitusta en tiedä, mutta pieneksi nojatuoliksi sen mielessäni näin.Sattuipa siellä olemaan myös hauvveli, joka niin hyvin sopi tämän "tuolin" kanssa yksiin. Pieniä muutoksia täytyy kokonaisuuteen tehdä, jotta se olisi valmis.
Munakupit ja paahtoleipäteline, mitähän niihin tai mitä niistä. On pikkuisen tuota harakan luonnetta ja kaikki kiiltävä viehättää, joten tulee kannettua kotiin aivan turhaakin.

Kaipa näistäkin aikanaan tulee postaus, kun tekemisen vauhtiin pääsee. Näin kesällä tahtoo tuota tekemistä riittää, mutta onneksi voi valoisista öistä ottaa lisäaikaa. 

1 kommentti:

  1. En päässyt tuohon uusimpaan kommentoimaan, niin näpytellään tähän sitten. En ymmärrä miksen ole aiemmin huomannu / tajunnut tätä blogiasi. Aivan mahtavia töitä, inspis iskee väkisin itseenkin. Olet sinä melkoinen tekijä.

    VastaaPoista